Skip to main content
Til toppen

Victron Smart Battery Sense - Bluetooth Batteriovervåkning
 

Smart Battery Sense er en trådløs spennings- og temperatursensor for Victron MPPT-solcelleladere.
Med en spennings- og temperatursensor installert blir batteriene bedre ladet, ladeeffekten forbedres og batterienes livslengde øker.

Forbedrer ladespenningen

Gjennom å måle spenningen ved batteribankens terminaler kan man unnvike feil som oppstår ved spenningsfall på grunn av kabelmotstand og dermed sikre korrekt ladespenning.
For blybatterier anvendes batteriets temperaturdata for å tilpasse ladespenningen: kalde batterier krever en høyere ladespenning og varme batterier krever en lavere ladespenning.
For litiumbatterier anvendes batteriets temperaturdata for å stoppe ladingen når de er for kalde - å lade et litiumbatteri som er nære eller under frysepunktet kan forårsake permanente skader på cellene.

Bluetooth

Tilkoblingen mellom Smart Battery Sense og et eller flere solcellepanel er trådløs: den anvender VE.Smart Network - en trådløs teknikk basert på Bluetooth Smart.
Informasjonen som overføres kan brukes simultant av en, to eller flere solcelleladere som er tilkoblet samme 12V, 24V eller 48V batteribank. Nettverket Smart Network konfigureres med appen VictronConnect.

Ryddig, enkelt, smart

Installasjonen er enkel, rask og ryddig. Enhetens kabelsko kobles til batteriterminalene og Smart Battery Sense enheten festes direkte på batteriet med den selvklebende baksiden.

 

Victron Smart Battery Sense 12/24/48V m/Bluetooth

  • Batteriovervåkning Bluetooth
  • Spennings- og temperatursensor
  • For MPPT solcellelader
SBS050150200
EAN: 8719076047919
Lager nettbutikk:
Varenr.: 10438-45
Victron
inkl. mva.

Lenker
Min side