Skip to main content
Til toppen

Victron Orion XS DC-DC batterilader 12/12V 50A (ikke isolert)

Orions XS redifenerer DC-DC batteri til batteri lading. For perfekt bruk i doble batterisystemer i båter eller kjøretøy som lades med smart generator.Dette er en profesjonell DC-DC adaptiv 3-trinns lader med innebygget Bluetooth. Enheten kan overvåkes og programmeres via Bluetooth og kan fjernstyres via en ekstern av/på-bryter, eller tilkobles dynamo for automatisk styring.

Orion XS sikrer ytelse på toppnivå og garanterer sikkerheten til systemet ditt. Den har konfigurerbare inn- og utgangsstømmer og vil kjøre med full kapasitet opp til 40°C. Som en integrert del av ditt Victron-system tilbyr Orion XS full overvåking og kontrollfunksjoner, noe som gir deg full kontroll over enheten og systemet.

  • Bluetoothtilkobling for overvåking og programmering
  • 3-stegs ladesyklus eller låst utspenning
  • Fjernstyrt av/på, alternativ tilkoblet dynamo for automatisk styring
  • IP65 innkapsling
  • Kan parallellkobles for økt kapasitet (ingen begrensning på antall)
  • Ikke isolert
  • VE.Direct inngang

Med innebygd motordriftsdeteksjon garanterer Orion XS at laderen kun trekker strøm når motoren går, og hjelper med å hente riktig ladestrøm fra intelligente dynamoer som finnes i Euro-5 og Euro-6 motorer.

Orion XS inkluderer tilpasningsbare ladealgoritmer og 8 forhåndsinnstilte batterimoduser. For blybatterier sikrer disse innstillingen optimale absorpsjonstider for både grunne og dype utladninger. For å hidnre skade på lithiumbatterier vil laderen slå seg av ved lave temperaturer og når inngangsspenningen faller under en brukerkonfigurerbar verdi, og beskytter batteriet mot dyp utlading.

Kombiner en hvilken som helst dynamo trygt med hvilket som helst batteri

Motordriftsdeteksjon: Når motoren er av vil Orion XS isolere servicebatteriet slik at det ikke trekkes strøm fra startbatteriet.
Beskytter dynamoen: Lithiumbatterier kan trekke mye strøm, spesielt når de er tomme. Dette kan føre til at dynamoer overopphetes. Orion XS lar deg begrense inngangsstrømmen til en hvilken som helst verdi for å matche dynamoens trygge sone for perfekt lading.
Regulerer spenning: Intelligente dynamoer (som finnes i Euro5 og 6 motorer) gir ikke kontinuerlig høy nok spenning. Orion XS øker denne spenningen til det perfekte ladenivået.

Spesifikasjoner

Inngangspenning: 9-17V
Utgangspenning: 10-17V
Utgangspenning tolleranse: +/- 0,25% (max)
Innstillingsområde for inn- og utgangssrøm: 1-50A
Maksimal konstand ladestrøm: 50A
Kontinuerlig utgangseffekt opp til 40°C: 700W
Maks effektivitet: 98,5%
Strømforbruk ubelastet: <100 mA
Strømforbruk standby: <1,5mA
Kan brukes som strømforsyning
Mål HxBxD: 137,3 x 123,1 x 40 mm
Vekt: 330 gram

Victron Orion XS DC-DC lader 12/12V 50A (ikke isolert)

  • Innebygget Bluetooth
  • 12V/50A
  • Programmerbar
Lager nettbutikk:
Varenr.: 10438-84
Victron
inkl. mva.

Lenker
Min side