Skip to main content
Til toppen

Rupes mikrofiberkluter D-A System


Disse nye mikrofiberklutene er laget av premium mikrofibermateriale. Tilpasset Rupes DA produkter. Klutene er fargekodet og tilpasset de ulike arbeidsoperasjonene innen polering.
Hver klut har en preget BigFoot-logo og kantløs design som ikke riper.
Materialet, vevingen og gramvekten til hver klut ble valgt for å komplimentere RUPES-utvalget av voks og poleringsmidler og gir en enestående balanse mellom ytelse og nytte. 

Størrelse: 41 x 41 cm

Blå klut: førsteklasses kvalitet med korte mikrofibre for rask og effektiv fjerning av rester etter grove poleringsmidler. Tilpasset Rupes DA Coarse, men kan også brukes på andre grove poleringsmidler.

Gul klut: førsteklasses kvalitet med korte mikrofibre for rask og effektiv fjerning av rester etter medium og fin polering. Tilpasset Rupes DA Fine poleringsmiddel, men kan også brukes på andre fine poleringsmidler.

Hvit klut: Tosidig klut av førsteklasses kvalitet. For skånsom og effektiv tørke av rester etter fin polering. Den ene siden har kort vev for å fjerne poleringsrester. Den andre siden har en mykere vev for siste avtørking og for å polere opp til høyglans. Tilpasset Rupes DA Fine og Uno poleringsmidler, men kan også brukes på andre fine poleringsmidler.

Rupes Mikrofiberklut

  • 3 varianter/Førsteklasses kvalitet
  • For fjerning av voks og polish
  • 41 x 41 cm
Rupes
Variant Pris

Lenker
Min side