Skip to main content
Til toppen

Rupes Bigfoot HLR75 iBrid Mini - batteridrevet oscillerende poleringsmaskin

 • Oscillerende hode med 12 mm bane, forhindrer roser og brennmerker i overflaten
 • 75 mm rondell
 • 18V
 • Turtall: 3000 - 5500
 • Driftstid fulladet batteri: 35 - 45 minutter
 • Ladetid: ca 35 minutter
 • Elektronisk hastighetskontroll
 • Soft start
 • LED indikator
 • Overstrømsbeskyttelse
 • Dimensjoner: 240 x 144 x 80 mm
 • Vekt: 1,1 kg (uten batteri)

HLR75 iBrid Mini er ideell for polering i kurver, konturer og små og trange områder, og har en 12 mm oscillrende bane og Ø75 mm (3-tommers) bakplate for manøvrerbarhet og presis kontroll.

HLR75 har en revolusjonerende design og er ekstremt komfortabel og enkel å bruke i en rekke grep og håndstillinger. Den unike designen gir utrolig manøvrerbarhet og balanse for å garantere presise og effektive poleringsresultater samtidig som operatørens tretthet minimeres.

Egner seg like godt til bil som til båt.

I dette settet får du også med en power adapter slik at du kan velge om du vil bruke maskinen kun på batteri eller koble den til strøm og bruke med kabel.

DESIGN OG ERGONOMI
Inngående studier og forskning innen ergonomi har resultert i en ny formfaktor for poleringsverktøy. Moderne linjer og nøye gjennomtenkte håndposisjoner kombineres med eksepsjonell teknisk kvalitet for å skape en poleringsmaskin som endrer måten vi ser på verktøydesign og hva vi forventer av brukerkomfort.

MAKSIMAL FLEKSIBILITET
HLR75 er perfekt for poleringsapplikasjoner på buede overflater eller kompakte områder der poleringsmaskiner i full størrelse ikke er effektive eller trygge. De små dimensjonene, 12 mm orbital slaglengde og Ø75 mm (3-tommers) bakplate gjør at iBrid Mini kan maksimere effektiviteten og effektiviteten av poleringsoperasjoner.

ELEKTRONISK HASTIGHETSKONTROLL
Hastighetskontrollen er godt synlig og enkel å justere. Den lar deg velge eller endre hastigheten på poleringsmaskinen uten å avbryte påføringsprosessen.

GASSPAK
Ergonomisk og gummiert spak med variabel hastighet gir presis kontroll og full operatørkomfort. Innebygget sikkerhet vil deaktivere verktøyet i tilfelle det faller ned eller sklir fra operatørens grep.

BATTERI OG BATTERILADING
Litium-ion battericeller (18V 2,5Ah) med LED-indikatorer viser ladenivået med et trykk på en knapp. En full ladning gir mellom 35 og 45 minutter kontinuerlig driftstid.
HLR75 iBrid Mini batterilader er spesialdesignet for å passe til iBrid Minis unike batteripakkesystem. Ladestasjonen indikerer ladestatus ved hjelp av integrerte LED-lys og gir 100 % lading fra null til full på ca. 35 minutter.

Leveres med:
HLR75 iBrid Mini poleringsmaskin
Batterilader
2stk oppladbare batterier
Power adapter (for å bruke maksinen med kabel)
Oppbevaringsboks
DA Coarse skumpoleringspad
DA Fine skumpoleringspad
DA Coarse ullpoleringspad
DA Fine ullpoleringspad
DA Fine poleringsmiddel 250ml
DA Coarse grovt poleringsmiddel 250ml
Gul mikrofiberklut
Blå mikrofiberklut
 

Rupes iBrid Mini HLR75 Poleringsmaskin LUX Kit

HLR75/LUX
Lager nettbutikk:
Varenr.: 1973-36
Rupes
inkl. mva.

Lenker
Min side