Til toppen

Markør Kjetting Sett med 8 Farger

  • For 8 og mm kjetting
  • 8 farger
  • 5 markører i hver farge
Se beskrivelse

Se varianter

Variant Pris Lager nettbutikk Produktnr
2028-65
Variant:
10mm
Pris:
Lager nettbutikk: 20+ Sett Produktnummer: 2028-65
2028-62
Variant:
8mm
Pris:
Lager nettbutikk: 20+ Sett Produktnummer: 2028-62

Markører for kjetting

Kjettingmarkør brukes for å markere lengder eller annet på kjettingen.
Markørene er laget av Acetal som er et røft, UV- og vannresistent materiale.

På grunn av den unike patentsøkte designen vil ikke Anchoright Chain Markers sprette ut mellom leddene når de først er satt på plass. Dette forlenger levetiden til markørene og reduserer forurensning i havet fra plastbuntebånd og pop-in markører eller maling som slites av. Markørene på 8 mm og 10 mm holdes sammen med en marineskrue i syrefast stål.

Så enten kjettingen går gjennom et ankerspill, drar på havbunnen eller hoper seg opp i ankerskapet, holder Anchoright Chain Markers seg i mange sesonger. Monteringen er også veldig enkel ved å trykke de to halvdelene godt sammen og deretter feste dem med den medfølgende skruen.

Leveres som sett med 40stk kjettingmarkører i 8 ulike farger (5 markører av hver farge). Guide plate og monteringsskruer følger også med i pakken.
Farger: rød, gul, lys blå, hvit, lys grønn, rosa, oransje, blå.

Variantene er for 8mm kjetting eller 10mm kjetting.

Guide plate
Bare sett fargene og tallene inn i platen for å matche hvordan du markerer kjettingen din og plasser den på dekket ved siden av ankerspillet ditt som en enkel referanse for deg og ditt mannskap.

Platen er laget av slitesterk plast og vil vare i årevis selv under de tøffeste forholdene ute på dekk.
Platen er utstyrt med et sett med tall som du kan sette inn i platen, noe som gir deg full fleksibilitet på intervallene du vil markere. Oppgitte intervaller er 5 fra 5 til 50 og deretter 10 fra 60 til 100.

Det er også en ankermarkør for å markere når ankeret er i ferd med å bryte overflaten og en 'Stopp'-markør for å markere når ankerspillet skal stoppes før slutten av kjettingen.