Skip to main content
Til toppen

ZigBoat 4G Starterkit

Zigboat er ett 100% trådløst system for overvåkning og samspill med båten via en applikasjon på din smarttelefon/nettbrett. Dette 4G Zigboat kitet lar deg motta SMS-varsler og når ZigBoat gatewayen er tilkoblet internett motta varsler i applikasjonen på telefonen. ZigBoat benytter Zigbee teknologi, noe som gir strømsparende sensorer som gjør at batteriene kan vare opp til 5 år. For å kunne overvåke båten for eksempel hjemmefra kreves det at Gatewayen er tilkoblet internett. 

Starterkitet inneholder en gateway, en 4G enhet, en batterisensor, en vannsensor.

Gateway
Gatewayen er selve hjerte i systemet, denne er basert på en åpen plattform og du kan koble til så mange sensorer du ønsker til denne. Med 4G enheten vil gatewayen sende deg "push varsler" til din mobiltelefon om en alarm skulle gå.

Batterisensoren
Viser batteriets spenning. Og varsler dersom spenning faller under 11,8 Volt.

Vannsensoren
Monteres i kjølen på båten i ønsket nivå, dersom vann trenger inn og kommer opp til sensoren vil alarmen gå, og du vil få varsel på telefonen (om tilkoblet internett)

ZigBoat er:
Enkel å montere Plug & Play:
Ingen kabling er nødvendig, sensorene kobles trådløst til Gatewayen ved å skrive inn koden bak på sensoren inn i applikasjonen på telefonen.

Sikker:
ZigBoat bruker "real-time" og kryptert Peer-to-peer kommunikasjon mellom Gateway og din telefon noe som gjør at ingen kan fange opp dine signaler.

Fleksibel og bygget for fremtiden
Allerede finnes det mange sensoren, men systemet er bygget for å kunne utvides og det kommer stadig nye produkter som kan tilkobles.

Glomex zigboat 4G Starterkit

  • Trådløs overvåking
  • Zigbee teknologi
  • Motta sms og pushvarsler
ZB104G
Lager nettbutikk:
Varenr.: 9551-72
inkl. mva.

Lenker
Min side