Skip to main content
Til toppen

Garmin Navionics+™ - microSD™/SD™

Med levende farger, et strømlinjeformet grensesnitt og kombinerte kart over havområder og innsjøer i en populær Navionics®-fargepalett er det enkelt å plotte inn kursen med Garmin Navionics+-kart, verdensledende sjøkart1

OBS! Det er ikke alle Garmin plottere som kan bruke denne karttypen. Se under "Spesifikasjoner" for kompatible enheter.

Alt-i-ett-kartløsning for Garmin kartplottere
Få tilgang til detaljrike kart over kystlinjer, innsøer, elver med mer. Integrert Garmin- og Navionics-innhold gir dekning for båtfolk over hele verden

Daglige kartoppdateringer
Kartene blir stadig forbedret med nytt og oppdatert innhold – så mange som 5000 oppdateringer gjøres hver dag. Det medfølgende ettårige abonnementet gir deg tilgang til daglige kartoppdateringer via ActiveCaptain-appen for smartenheter.

Auto Guidance+ teknologi
Den integrerte Auto Guidance+-teknologien2 kombinerer det beste fra de automatiske Garmin- og Navionics-rutefunksjonene og gir deg en foreslått havn-til-havn-kurs gjennom kanaler, viker, marinaer med mer.

Skyggelegging av dybdeområde
Med høyoppløselig skyggelegging av dybdeområder kan du velge opptil ti fargelagte alternativer og raskt vise de angitte måldybdene.

Konturer på opptil 0,5 meter
Fisk og naviger med forbedrede fiskekart med konturer på opptil 0,5 m som gir en klar visning av bunnstrukturen, samt detaljerte kart over kanaler, havner, marinaer med mer.

Skyggelegging av grunt vann
Med funksjonen for skyggelegging av grunt vann kan du skyggelegge på brukerdefinert dybde for å få et klarere bilde av grunt vann du bør unngå.

ActiveCaptain fellesskapet
Innhold hentet fra fellesskapet gir deg nyttige interessepunkter som marinaer, ankerplasser, farer, bedrifter med mer. Få anbefalinger fra båtfolk som har førstehåndserfaring med det lokale miljøet.

Basert på rapporterte salg i 2020

Auto Guidance+ skal bare brukes til planlegging og erstatter ikke ansvaret du har for å navigere fartøyet på en sikker måte

 

MERK: Når du kjøper et nytt Garmin Navionics+- eller Garmin Navionics Vision+-kartprodukt, følger det med et ettårig abonnement. Abonnementet inkluderer tilgang til daglige kartoppdateringer og nedlasting av ekstra innhold, for eksempel rasterkart og premiumfunksjoner (høyoppløselig relieffskyggelegging, satellittbilder med høy oppløsning og ekkoloddbilder) der det er tilgjengelig. Kart og funksjoner som lastes ned i abonnementsperioden, forblir på kortet, men det kan ikke lastes ned noe ekstra innhold etter at abonnementet utløper.

For forhåndsprogrammerte kart kjøpt i butikk eller på nett, må abonnementet aktiveres. Garmin Navionics+- eller Garmin Navionics Vision+-kart krever at den kompatible kartplotterprogramvaren oppdateres til programvareversjonen for januar 2022 SW, som er praktisk forhåndsprogrammert på kartkortene.
Programvaren er også tilgjengelig for nedlasting fra ActiveCaptain®-appen eller via Garmin Express™-programvaren.

Når et Garmin Navionics+-kort settes inn i disse enhetene, kan det kun brukes på nettverk som ikke har flere enn fire kompatible kartplottere.
Sørg for at den kompatible plotteren har nyeste software. Hvis den har eldre software kan det være at den ikke støtter den nye kartografien og må oppdateres.
• Last ned software for GPSMAP her: https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=8743
Last ned software for ECHOMAP her: https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4749

Dekningsområder:

9720-10 Lista - Sognefjorden: Detaljert dekning av kysten fra Farsund til Måløy, inkludert Shetlandsøyene og Sognefjorden. Inkluderer detaljert dekning av Bergen, Haugesund og Stavanger

9720-11 Sognefjorden - Svesfjorden: Detaljert dekning av kysten fra Bergen til Namsos, inkludert Ålesund, Trondheim og Sognefjorden.

9720-12 Trondheim - Tromsø: Detaljert dekning av kysten fra Trondheim til Tromsø. Inkluderer Sandnessjøen, Bodø, Værøy, Langøya, Narvik, Vestfjorden, samt innsjøene Tjeggelvas, Hornavan, Uddjaur, Aisjaur, Fluka, Storavan; Revsundsjön og Storsjön i Sverige.

9720-13 Vestfjorden - Svalbard - Varanger: Detaljer dekning av kysten fra Vestfjorden til Vadsø, inkludert Tromsø og Narvik og Svalbard.

9720-14 Oslo-Hauges-Gøteborg: Detaljer dekning av den Norske og Svenske kysten fra Haugesund til Halmstad. Inkluderer Boknafjorden, Oslofjorden, Skagerrak, Mjøsa, Bandak, Kviteseidvatnet, Fåvatn, Norsjø, Heddalsvatnet, Telemarkskanalen og havner som Stavanger, Kristiansand, Oslo, Gøteborg.

9720-15 Oslo-Trelleborg-Danmark: Detaljer dekning av den Norske og Svenske kysten fra Flekkefjord til Ystad. Inkluderer hele den Danske kysten med Limfjorden, Kattegat, Øresund, Læsø, Bornholm og innsjøene Fryken, Siljan, Väneren, Vättern, Mjörn, Sommen, Nommen og Bolmen i Sverige. Havner inkluderer Oslo, Kristiansand, København, Aarhus, Gøteborg og Malmö.

9720-16 Norges elver og innsjøer: Detaljert dekning av innsjøer og kanaler i Norge. Inkluderer Mjøsa, Bandak, Kviteseidvatnet, Flåvatn, Norsjø, Heddalsvatnet, Telemarkskanalen og Oslofjorden

Kompatible enheter

Echomap: UHD72cv, UHD72sv, UHD 92sv, Ultra 122sv
GPSMAP: 1022, 1022xsv, 1222, 1222xsv, 1222xsv Plus, 1223, 1223xsv, 723, 723xsv, 8410, 8410xsv, 8412, 8412xsv, 8416, 8416xsv, 8417, 8700 Black Box, 922xs Plus, 923, 923xsv

Garmin Navionics+

  • For nyere Garmin plottere
  • Autoguidance+/Navionics utseende
  • Flere dekningsområder
Variant Pris

Lenker
Min side