Skip to main content
Til toppen

Hvordan finne et produkt

Det er flere ulike måter å finne produktet du ønsker. Kanskje vet du nøyaktig hva du skal ha og går rett til produktet, eller kanskje vet du ikke helt hva du skal ha, men leter etter inspirasjon. Uansett har vi lagt opp vår webshop sånn at du skal kunne finne det du ønsker.

Her er noen av måtene du kan finne produkter på:

Menyer / Kategorier

Vi har lagt opp til bruk av topp- og venstremenyer som gjør navigering enkelt. Du velger hovedkategori i toppmenyen og vil da se en venstremeny som inneholder de naturlige underkategoriene for dette området. Du klikker på kategorien / menyen til venstre for å se produktene denne inneholder. På denne måten kan du klikke deg rundt og se produktene de ulike kategoriene / menyene inneholder.

Søk

I vår toppmeny vil du alltid finne et søkefelt. I dette feltet kan du søke etter et produkt. Her kan du fylle inn hele eller deler av produktnavnet. Dersom du skulle vite artikkelnummeret kan du skrive inn det. Trykk deretter ”Enter” eller klikk på ikonet for søk. Du vil da få opp en liste med søkeresultat der du forhåpentligvis vil finne det du søkte etter. Dersom du ikke finner det du søkte etter kan du bruke ”*” på samme måte som du gjør i Windows, det vil si for å erstatte ett eller flere tegn.

Tilbuds- og anbefalte produkter

Når du beveger deg rundt i webshopen vår vil gode tilbud kunne dukke opp. I hver kategori har vi valgt å presentere noen anbefalte produkter som vi tror mange vil kunne ha nytte og glede av. I tillegg har vi valgt å presentere noen alternative produkter og mulige tilbehørsprodukter som passer til hovedproduktet du har valgt. Vi håper at dette skal hjelpe deg i din handleprosess.

 

Lenker
Min side