Skip to main content
Til toppen

Victron Cyrix-ct

Batterkombinasjonsenheten Cyrix er et heavy duty relé kontrollert av en mikroprosessor som automatisk kobler batteriene parallelt når et av dem har oppnådd en forhåndsinnstilt spenning (noe som indikerer at batteriet lades), og frakobler dem når spenningen synker under flytnivå (noe som indikerer at et eller begge batteriene utlades).

Cyrix batteriekombinasjonsenhet er en særdeles god erstatning for diodeisolatorer. Hovedfunksjonen er at det praktisk talt ikke forekommer spenningstap slik at utgangsspenningen fra dynamoer eller batteriladere ikke trenger å økes.

Prioriterer startbatteriet
I et typisk oppsett er dynamoen direkte koblet til startbatteriet. 
Forbruksbatteriet, og muligens også et baugpropellbatteri og andre batterier er hver koblet til startbatteriet med Cyrix batterikombinatorer. Når en Cyrix senser at startbatteriet har nådd tilkoblingsspenningen vil den koble seg inn, for å tillate parallell lading av de andre batteriene.

Toveis spenningsføling
Cyrix registrerer spenningen til begge tilkoblede batterier. Det vil derfor også koble inn hvis for eksempel forbruksbatteriet lades opp av en batterilader.

Intelligent batteriovervåkning for å forhindre gjentatt veksling
Programvaren til Cyrix-ct 120 gjør mer enn bare koble til og fra basert på batterispenning og med fast tidsforsinkelse.
Cyrix-ct ser på den generelle trenden (spenningen øker eller synker) og reverserer en tidligere handling bare hvis trenden har
reversert i løpet av en viss tidsperiode. Tidsforsinkelsen avhenger av spenninssavvik fra trenden.

Victron Cyrix-ct 12/24V-120A batterikombinasjonsenhet

  • Ladestrømsfordeler
  • 12/24V
  • 120A
CYR010120011R
EAN: 8719076022145
Lager nettbutikk:
Varenr.: 10438-95
Victron
inkl. mva.

Lenker
Min side