Skip to main content
Til toppen

Systemrens - Rensemiddel for motor, varme-og kjølesystemer, sanitæranlegg

  • Fjerner alle typer belegg i rørsystemer raskt og effektivt
  • Skader ingen typer rør eller pakninger - kan brukes i aluminiumstanker
  • Bilogiskt nedbrytbar
  • Meget godt egnet for rens av sanitæranlegg

Med systemrens kan du løse problemer som før var umulig, og der det eneste alternativet var kostbare utskiftinger eller reparasjoner. Motorrens er et biologisk produkt som løser opp salter, kalk, humus, magnetitt og rust. Systemrens angriper ikke pakningsdeler og metaller.

Kalkavleiringer: Helt rent vann finnes ikke, selv i rent vann finnes salter og kalk. Disse avleires i motorens kjølesystem. Resultatet etter lengre tid uten rensing er velkjente, tette rør og dårlig kjøling - eller i verste fall motorhavari som følge av overoppheting.
Rust: Kjølesystemer med saltvann er utsatt for rustskader og saltavleiring. Dette bygger seg opp både i motorblokka på saltvanns kjølte motorer, og i varmeveksler og rør på motorer med ferskvannskjøling.

Løsningen: Systemrens er et biologisk produkt som løser opp kalk, rust og saltavleiringer, uten å skade pakninger eller andre vitale motordeler. Dette kan du trygt benytte til både innen-bords og utenbordsmotorer. Motorrens inngår i en produktfamilie som heter SystemRens, med et bredt anvendelses område innen rensing av radiatorsystemer, sentralfyringsanlegg etc. Produktet har vært benyttet i rørleggerbransjen i mange år med meget gode resultater.

Leveres i 1 liters flaske.
Anbefalt blandingsforhold 10 - 20%
NB!! sinkanoder må fjernes før bruk av Systemrens.

M-Protect Systemrens 1 liter

  • Biologisk produkt
  • Renser varme-/kjøleanlegg/sanitæranlegg
  • Trygg for aluminiumstanker
Lager nettbutikk:
Varenr.: 13500-02
M-Protect
inkl. mva.

Lenker
Min side