Til toppen

Omnia Termometer

  • Termometer for Omnia
  • Kan festes i lokket
Lager:
VNR: 5153-31
1130

inkl. mva.

Omnia

Omnia termometer

Termometer med skreddersydd form og praktisk låseskrue som gjør at det kan plasseres i et av hullene i lokket til Omnia, for å måle temperaturen i ovnen.
Merk: når termometeret festes til lokket måles temperaturen i den øvre del av ovnen. Temperaturen i nedre del er høyere.


Sensoren er spiss slik at du enkelt kan måle kjernetemperaturen på det som blir bakt og tilberedt.

OBS! termometeret er kun ment for baking og matlaging i Omnia. Sensoren er skarp og blir veldig varm, pass på fingrene. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Omnia Fritidsovn

  • Ovn for kokebluss
  • Over og undervarme
  • Steke, bake etc.
1001
5153-00
På nett:  

Omnia Stekerist

  • Indirekte steking
  • Dampkoking m.m.
1104
5153-02
På nett:  

Omnia Muffinsform

  • Muffinsform
  • BPA-fri silikon
  • Tåler opp til 260 grader
1320
5153-07
På nett:  

Omnia Silikonform v2.0

  • Non-stick silikonform
  • For bakverk etc.
  • Temperaturområde: -30ºC til +260ºC
1307
5153-04
På nett:  

Lignende produkter

Magma Steketermometer

  • Rustfritt stål
  • Diameter 50 mm
5320-50
På nett:  

Magma Grillforkle sort

  • 100% bomull
  • Justerbare hals- og midjebånd
  • To lommer
5320-66
På nett:  

Magma Grillspyd bambus 25pk

  • Flate grillspyd i bambus
  • 25 stk
5320-65
På nett:  

Magma Rekkefeste ChefsMate 22/25mm

  • For Magma rektangulære griller
  • Passer rørdiameter 22mm og 25mm
  • Enkel montering
5320-47
På nett:  

Magma Rekkefeste ChefsMate 28,5/32 mm

  • For Magma rektangulære griller
  • Passer rørdiameter 28,5mm og 32mm
  • Enkel montering
5320-48
På nett:  

Magma Rekkefeste Kulegrill 28,5/32mm

  • For Magma kulegrill
  • Passer rekkediameter 28,5mm og 32 mm
A10-085
5320-31
På nett:  

Magma Festebrakett type L

  • For Magma kulegrill for gass
10-164
5320-74
På nett:  

Omnia Folieform 5pk

  • Folieform
  • Fungerer som et kjøleelement i bagen/kjøleboks
  • 5pk med lokk
1120
5153-06
På nett: